mandag den 27. februar 2012

Jeg har i et forløb om danskhed i 1q (hf) oprettet en blog, som vi skal bruge i forløbet. Det er gået fint med at oprette selve bloggen, men vi brugte næsten hele timen på at melde folk ind. Det var en lidt kaotisk time, men det kom til at fungere; næsten alle kunne aktivt skrive på bloggen i slutningen af timen.
   Jeg tænker at vi skal bruge bloggen både til at skrive reflektioner om de tekster, vi arbejder med, men også som et sted, hvor de skal hente udtalelser til en debatterende artikel de skal skrive i forbindelse med forløbet. Jeg håber, at vi både kan finde ud af at lægge billeder, link og forskellige 'tekster' ind.
   Eleverne var meget positive i forhold til at skrive på en blog, og jeg glæder mig til at finde ud af, hvor meget man får ud af sådan et arbejde.

1 kommentar:

  1. Man skal huske på at eleverne er lige så uerfarne som vi er så der er startvanskeligheder. Men kan man samles flere lærere om at bruge samme værktøj i en periode vil eleverne efterhånden hurtigt kunne "komme på". Husk dem på at de også kan bruge deres smartphones til at skrive i bloggen så hver gang de ser noget "danskhed" i fritiden kan de tage et billede og skrive lidt til på bloggen så de hele tiden er "på".

    SvarSlet